À la carte
In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.
De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…
Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.
Panna cotta van avocado
handgepelde grijze garnalen en honingtomaat, ijs van avocado
Gegrilde Sint Jakobsvrucht
Perks mini witlof, San Danielleham en postelein
Gebakken filet van zeetong
schaaldierenbearnaise en aardpeer
Kingkrab met citroengrasboter *
gebakken rijst
Ravioli met buffelricotta *
eierdooier en verse wintertruffel
Waterzooi van hoevekip
kervel en raap
Gebakken Australische rundentrecote
groentestoofpot met ossenstaart
Gebakken Pluma Iberico Bellota
groene kool, champignons, varkenswang met Nduja en koriander
Crème brûlée van steranijs
sorbet van ananas
Exotische vruchtensalade
ijs van kalamansi, sabayon van passievrucht
Huisgedraaid vanille-ijs
Chocoladesaus Guanaja en slagroom
Kaasplankje
Met rozijnenbrood
Gesmolten Brie de Meaux
gebakken Doyenné peer, Luikse stroop
Prijzen
Light
2 gerechten
Light+
2 gerechten + dessert
Full
3 gerechten
Full+
3 gerechten + dessert
Fancy
4 gerechten
Fancy+
4 gerechten + dessert
Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.
Een gerecht met * verhoogt de prijs van de gerechten met € 6,00.
Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.
Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.
Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.