À la carte

In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.

De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…

Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.

Gerechten

Gerookte holsteinrund

tartaar van rund, salade van honingtomaat, radijs, avocado en komkommer, winterpostelein

Tataki van tonijn met knolselder en ponzu

salade van gemarineerde groente en Tropea ui

Gebakken Sint Jakobsvrucht

Perks grondwitlof en aardpeer, saus van sambai en waterkers

Briochetoast met champignons *

spinazie en gebakken langoustine

Gepaneerde vlaswijting

stoemp van puntpaprika, krokante groentebéarnaise

Melklam uit de Pyreneeën met zwarte truffel *

raclette risotto, butternutpompoen, veldsla en Perks grondwitlof

Graangevoederde rundsentrecote

Chantenay wortel, saus met morieljes

Vier weken gerijpte Cathemse varkensrug

groene kool, spitskool, aardappelkroket, saus van miso

Nagerechten

Crème brûlée van banaan en chocolade

mascarpone, passievrucht, cake met yoghurt en banaan

Tompoes met blauwe bes

roomijs van blauwe bes

Huisgedraaid vanille-ijs

Chocoladesaus Guanaja en slagroom

Kaasplankje

Met rozijnenbrood

Prijzen

Light

€52,00

2 gerechten

Light+

€67,00

2 gerechten + dessert

Full

€77,00

3 gerechten

Full+

€91,00

3 gerechten + dessert

Fancy

€100,00

4 gerechten

Fancy+

€113,00

4 gerechten + dessert

Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.

Een gerecht met * verhoogt de prijs van het gerecht met € 8,00.

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.

Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.

Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.