À la carte
In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.
De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…
Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.
Gerookte holsteinrund
tartaar van rund, salade van honingtomaat, radijs, avocado en komkommer, winterpostelein
Tataki van tonijn met knolselder en ponzu
salade van gemarineerde groente en Tropea ui
Gebakken Sint Jakobsvrucht
Perks grondwitlof en aardpeer, saus van sambai en waterkers
Briochetoast met champignons *
spinazie en gebakken langoustine
Gepaneerde vlaswijting
stoemp van puntpaprika, krokante groentebéarnaise
Melklam uit de Pyreneeën met zwarte truffel *
raclette risotto, butternutpompoen, veldsla en Perks grondwitlof
Graangevoederde rundsentrecote
Chantenay wortel, saus met morieljes
Vier weken gerijpte Cathemse varkensrug
groene kool, spitskool, aardappelkroket, saus van miso
Crème brûlée van banaan en chocolade
mascarpone, passievrucht, cake met yoghurt en banaan
Tompoes met blauwe bes
roomijs van blauwe bes
Huisgedraaid vanille-ijs
Chocoladesaus Guanaja en slagroom
Kaasplankje
Met rozijnenbrood
Prijzen
Light
2 gerechten
Light+
2 gerechten + dessert
Full
3 gerechten
Full+
3 gerechten + dessert
Fancy
4 gerechten
Fancy+
4 gerechten + dessert
Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.
Een gerecht met * verhoogt de prijs van het gerecht met € 8,00.
Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.
Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.
Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.