À la carte

In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.

De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…

Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.

Gerechten

Focacciatoast met gravad lax

salade van knolselder, appel en hazelnoot

Gebakken langoustine *

beignet van knolselder en San Danielleham, truffel en Taleggio

Gebakken Sint Jakobsvrucht

risotto van butternutpompoen, mascarpone

Tagliatelle met eekhoorntjesbrood *

kreeft en gekonfijte honingtomaat

Stoofpot van mosselen

rode curry, brandade van kabeljauw met gerookte paling, koriander

Opgevulde patrijs

boerenkool en salieboter, gekonfijte bout en peterseliewortel

Gebakken rundsentrecote

gestoofd Perks witlof en Guanciale, largo aardappellen

Gegrilde filet van hert

zure roomsaus, rode biet, schorseneer, stoofpot van hert met aardappelmousseline

Nagerechten

Sollies vijgentaart

ijs van Armagnac en pruimen

Moelleux van Guanaja chocolade

banaan en passievrucht

Huisgedraaid vanille-ijs

Chocoladesaus Guanaja en slagroom

Kaasplankje

Met rozijnenbrood

Prijzen

Light

€46,00

2 gerechten

Light+

€60,00

2 gerechten + dessert

Full

€68,00

3 gerechten

Full+

€82,00

3 gerechten + dessert

Fancy

€88,00

4 gerechten

Fancy+

€99,00

4 gerechten + dessert

Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.

Een gerecht met * verhoogt de prijs van de gerechten met € 6,00.

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.

Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.

Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.