À la carte

In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.

De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…

Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.

Gerechten

Panna cotta van avocado

handgepelde grijze garnalen en honingtomaat, ijs van avocado

Gegrilde Sint Jakobsvrucht

Perks mini witlof, San Danielleham en postelein

Gebakken filet van zeetong

schaaldierenbearnaise en aardpeer

Kingkrab met citroengrasboter *

gebakken rijst

Ravioli met buffelricotta *

eierdooier en verse wintertruffel

Waterzooi van hoevekip

kervel en raap

Gebakken Australische rundentrecote

groentestoofpot met ossenstaart

Gebakken Pluma Iberico Bellota

groene kool, champignons, varkenswang met Nduja en koriander

Nagerechten

Crème brûlée van steranijs

sorbet van ananas

Exotische vruchtensalade

ijs van kalamansi, sabayon van passievrucht

Huisgedraaid vanille-ijs

Chocoladesaus Guanaja en slagroom

Kaasplankje

Met rozijnenbrood

Gesmolten Brie de Meaux

gebakken Doyenné peer, Luikse stroop

Prijzen

Light

€48,00

2 gerechten

Light+

€63,00

2 gerechten + dessert

Full

€71,00

3 gerechten

Full+

€85,00

3 gerechten + dessert

Fancy

€92,00

4 gerechten

Fancy+

€104,00

4 gerechten + dessert

Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.

Een gerecht met * verhoogt de prijs van de gerechten met € 6,00.

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.

Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.

Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.