À la carte

In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.

De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…

Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.

Gerechten

Tartaar van langoustine

gemarineerde makreel met puntpaprika, avocado, honingtomaat en cevenne ui

Kort gebakken tonijnfilet

caponata en aardappelpannenkoek, crumble van olijf, pesto en lamsoor

Op vel gebakken wilde zeebaars

erwtenrisotto, Thaise ajo blanco, daslookolie, salsa van tomaat en munt, romescocrème

Asperges van de Jef uit Tremelo

Jamon Iberico Belotta 36 maand, gepocheerd kwartelei, paddenstoelen en mousseline

Tortellini buffelricotta en Gorgonzola *

King krab en cresson, Barilotto en artisjok

Piepkuiken met citroen en salie

broccolini en groene asperges, ratte aardappel

Catalaanse carré van melklam "El Xai"

lentegroente, stoofpot van morieljes

Crispy pluma Iberico Belotta

harisa en aioli, olijventapenade, aardappelen met morcon Iberico Belotta, rode ui en koriander

Nagerechten

Panna cotta van rabarber

Belgische aardbei, ijs van yoghurt en amarenakers

Macaron met geplette framboos

ijs van pistache uit Sicilië

Huisgedraaid vanille-ijs

Chocoladesaus Guanaja en slagroom

Kaasplankje

Met rozijnenbrood

Prijzen

Light

€50,00

2 gerechten

Light+

€65,00

2 gerechten + dessert

Full

€74,00

3 gerechten

Full+

€88,00

3 gerechten + dessert

Fancy

€96,00

4 gerechten

Fancy+

€109,00

4 gerechten + dessert

Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.

Een gerecht met * verhoogt de prijs van het gerecht met € 9,00.

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.

Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.

Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.