À la carte
In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.
De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…
Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.
Ceviche van kingfish
korenaar asperge, tomaten en koriander, tartaar rode biet en komkommer, gebrande makreel
Bruschetta van coeur de boeuf tomaat
gegrilde sardine, tomatensalade, lenterol van king krab
Babykreeft met ravioli van buffelricotta
saus van bouillabaisse, tuinkruidensalade *
Gebakken langoustine met boekweit tuile
venkel en boontjes, gestoomde bun, puntpaprika, koolsla en langoustine *
Wilde zeebaars
caponata met artisjok en lamsoor, burrata en zeekraal, saus van lavas
Krokant gebakken kalfszwezerik
velouté van champignons en groene groente
Gebakken entrecote van iberico bellota
verse erwtjes, jonge wortel en rösti
Tagliata van graangevoederde rundentrecote met balsamico
bloemkool, parmezaan en waterkers
Verschillende soorten aardbeien
ijs van citroenverbena, opgevulde sigaar met yuzu en chocolade
Brownie van Guanaja chocolade
crème brulée van vanille, Melo cake van karamel chocolade, frambozen
Huisgedraaid vanille-ijs
Chocoladesaus Guanaja en slagroom
Kaasplankje
Met rozijnenbrood
Prijzen
Light
2 gerechten
Light+
2 gerechten + dessert
Full
3 gerechten
Full+
3 gerechten + dessert
Fancy
4 gerechten
Fancy+
4 gerechten + dessert
Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.
Een gerecht met * verhoogt de prijs van het gerecht met € 7,00.
Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.
Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.
Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.