À la carte
In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.
De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…
Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.
Tartaar van langoustine
gemarineerde makreel met puntpaprika, avocado, honingtomaat en cevenne ui
Kort gebakken tonijnfilet
caponata en aardappelpannenkoek, crumble van olijf, pesto en lamsoor
Op vel gebakken wilde zeebaars
erwtenrisotto, Thaise ajo blanco, daslookolie, salsa van tomaat en munt, romescocrème
Asperges van de Jef uit Tremelo
Jamon Iberico Belotta 36 maand, gepocheerd kwartelei, paddenstoelen en mousseline
Tortellini buffelricotta en Gorgonzola *
King krab en cresson, Barilotto en artisjok
Piepkuiken met citroen en salie
broccolini en groene asperges, ratte aardappel
Catalaanse carré van melklam "El Xai"
lentegroente, stoofpot van morieljes
Crispy pluma Iberico Belotta
harisa en aioli, olijventapenade, aardappelen met morcon Iberico Belotta, rode ui en koriander
Panna cotta van rabarber
Belgische aardbei, ijs van yoghurt en amarenakers
Macaron met geplette framboos
ijs van pistache uit Sicilië
Huisgedraaid vanille-ijs
Chocoladesaus Guanaja en slagroom
Kaasplankje
Met rozijnenbrood
Prijzen
Light
2 gerechten
Light+
2 gerechten + dessert
Full
3 gerechten
Full+
3 gerechten + dessert
Fancy
4 gerechten
Fancy+
4 gerechten + dessert
Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.
Een gerecht met * verhoogt de prijs van het gerecht met € 9,00.
Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.
Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.
Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.