À la carte

In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten.

De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren…

Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.

Gerechten

Mousse van ganzenlever

gelei van kastanje en vanille

Gebakken Sint Jakobsvrucht

broccoli, aardpeer, butternutpompoen en hazelnoot

Gebakken zeetongfilet

langoustine en jus van krab, prei, spinazie en zilte groente *

Filet van tarbot

geroosterde puntpaprika, ratte aardappel, jonge wortel, spruiten en jus van kokkels *

Ravioli met pulled everzwijn

buffelricotta, bospaddenstoelen, schuim van veenbes

Fazant "Fine Champagne"

Perks witlof en groene kool

Gebakken filet van hert

poivradesaus met amarenakers, knolselder in zoutkorst, rode kool, pastinaak en schorseneer

Graangevoederde rundentrecote

gratin van bloemkool en romanesca

Nagerechten

Gebakken ananas met citroengras

gember en kalamansi, vanille-ijs

Moelleux met gebakken Doyenne peer

ijs van karamel en chocolade

Huisgedraaid vanille-ijs

Chocoladesaus Guanaja en slagroom

Kaasplankje

Met rozijnenbrood

Prijzen

Light

€48,00

2 gerechten

Light+

€63,00

2 gerechten + dessert

Full

€71,00

3 gerechten

Full+

€85,00

3 gerechten + dessert

Fancy

€92,00

4 gerechten

Fancy+

€104,00

4 gerechten + dessert

Menuformules zijn zonder drank. Wijnen kan u kiezen tussen de suggesties per glas of per fles op de wijnkaart.

Een gerecht met * verhoogt de prijs van het gerecht met € 7,00.

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, in geval van intoleranties breng ons er gerust van op de hoogte.

Bent u allergisch aan een bepaald ingrediënt laat het ons weten dan passen we onze gerechten graag voor u aan.

Om u optimaal te kunnen bedienen vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang. Vanaf 10 personen vragen wij om één menu uit te kiezen voor de ganse tafel.