Menu Pasen

Op zondag 20 april werken wij met één vast menu ( geen aanpassingen mogelijk)

Menu @ € 99

3 gerechten + dessert

Menu All-in @ €146

3 Gerechten + dessert

Champagne Gosset Grand Reserve, aangepaste wijnen, water en koffie

 

Tataki van tonijn, blini met tzatziki, wakame en avruga kaviaar

Asperges van de Jef uit Tremelo, king krab, mousseline van gerookte paling, postelein

Wellington van lam met groene groente, jus met bonenkruid en stoofpot van de lamsschouder

Pavlova met rood fruit en ijs van mango


Menu Moederdag

Op zondag 11 mei werken wij met één vast menu (geen aanpassingen mogelijk)

Menu @ € 99

3 gerechten + dessert

Menu All-in @ €146

3 Gerechten + dessert

Champagne Gosset Grand Reserve, aangepaste wijnen, water en koffie

 

Spiegel van buffelmozzarella, gekleurde tomaten en handgepelde grijze garnalen

Asperges met kreeft en tuinkruiden, mousseline van strandkrabben

Gebakken zeetongfilet met kruidenvinaigrette en groene groente

Cilinder van aardbei en witte chocolade, roomijs van aardbei

 

Afhaal Kaasschotels

Geen zin om te koken? Denk dan ook eens aan een kaasschotel. Je kan alles op voorhand klaarmaken én je hoeft niet om de haverklap naar de keuken.

Geniet van onze rijk gevulde kaasplanken, gepresenteerd op een houten plank met een ruim assortiment kaas en garnituur.

Graag min. 5 dagen op voorhand bestellen.

  • 20.00 € per persoon (300 gr)
  • Incl. brood: 25.00 € per persoon (300 gr)