Menu Pasen
Op zondag 20 april werken wij met één vast menu ( geen aanpassingen mogelijk)
Menu @ € 99
3 gerechten + dessert
Menu All-in @ €146
3 Gerechten + dessert
Champagne Gosset Grand Reserve, aangepaste wijnen, water en koffie
Tataki van tonijn, blini met tzatziki, wakame en avruga kaviaar
Asperges van de Jef uit Tremelo, king krab, mousseline van gerookte paling, postelein
Wellington van lam met groene groente, jus met bonenkruid en stoofpot van de lamsschouder
Pavlova met rood fruit en ijs van mango
Menu Moederdag
Op zondag 11 mei werken wij met één vast menu (geen aanpassingen mogelijk)
Menu @ € 99
3 gerechten + dessert
Menu All-in @ €146
3 Gerechten + dessert
Champagne Gosset Grand Reserve, aangepaste wijnen, water en koffie
Spiegel van buffelmozzarella, gekleurde tomaten en handgepelde grijze garnalen
Asperges met kreeft en tuinkruiden, mousseline van strandkrabben
Gebakken zeetongfilet met kruidenvinaigrette en groene groente
Cilinder van aardbei en witte chocolade, roomijs van aardbei
Afhaal Kaasschotels
Geen zin om te koken? Denk dan ook eens aan een kaasschotel. Je kan alles op voorhand klaarmaken én je hoeft niet om de haverklap naar de keuken.
Geniet van onze rijk gevulde kaasplanken, gepresenteerd op een houten plank met een ruim assortiment kaas en garnituur.
Graag min. 5 dagen op voorhand bestellen.
- 20.00 € per persoon (300 gr)
- Incl. brood: 25.00 € per persoon (300 gr)