Menukaart (start woensdagavond 29 november 2017)

Gerechten
Tartaar van makreel, broccoliroom, gelei van strandkrabben, haringkaviaar
Vitello tonato licht gerookt met appelhout en rozemarijn
Zoet zoute tuille, Sint Jakobsvruchten uit Dieppe, gebakken witlof, zachte curry en appel
Stoofpot van mosselen, venkel en steranijs, slaatje met kroketje van mossel en paprika
Gegratineerde oester "Perle Blanche Utah Beach" fine champagne *
Krokante king krab met dragon, gegrilde groente met geitenkaas en pesto van lavas, videe van handgepelde grijze garnalen en kafir limoen *
Opgevulde fazant met kalfszwezerik, gebakken witlof en jamon Iberico bellota *
Gekonfijte eend met ravioli van gorgonzola, gebakken filet van duif, kastanje en notenkaramel
Gebakken rundsentrecote, stoofpot van spruiten, rösti en curry van gebraiseerde runderwang

Gebakken kangoeroe, rode kool, aardappeltaart met kappers en gerookte paprika

Desserten
 
Gekarameliseerde perentaart, ijs van gember en karamel, gebrande banaan
Spiegel van passievrucht, kegel van mandarijn en amarenakers, mousse van mango, lychee en granadilla
Gezouten karamelbrownie, mousse van advokaat, ijs van pistache en crunch van toffee

Warme kaas "Saint Marcellin" met witlof en broodcroutons

Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 5,00)

 

  • kaart-17-fazant-6.jpg
  • kaart-17-jakob-2.jpg
  • kaart-17-karameltaart.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-krab-2.jpg
  • kaart-17-paling-2.jpg
  • kaart-17-pluma-1.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg
  • kaart-17-zwezerik-6.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT