Menukaart (start woensdag 11 april )

Gerechten
 
 Avocado met mousse van gerookte zalm en avruga
 Tomaat met handgepelde garnalen en gazpaccio, slaatje van slaharten
 Pasta vongole, gebakken filet van sardine, lavas
 Tosti met langoustine, gerookte hoevekip en tomaat mozzarella *
 Gnocchi met king krab, brochette van paling, asperges en citroengras *
 Gebakken griet, groene risotto met lamsoren, bearnaise van strandkrabben
 Gepaneerde asperges met parmezaan, morieljes en Jamon Ibérico Bellota 48 maanden *
 Dunne lende van melkkalf Planquette uit Roeselare, jonge prei op Vlaamse wijze, groene asperges uit Pertuis
 Varkensribstuk Duroc d'olive 4 weken gerijpt, tuinbonen, erwten, olijven en bonenkruid
 Australische rundentrecote, groentelasagne, schuim van Munster

 

Desserten
 
 Soufflé van aardbei, sorbet en salade van aardbei, Zizi Coin-Coin
 Panna cotta van mango, sorbet van rabarber, roomijs van chocolade cru sauvage
 Taart van kalamansi, sorbet van citroengeranium

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • kaart-17-fazant-6.jpg
  • kaart-17-jakob-2.jpg
  • kaart-17-karameltaart.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-krab-2.jpg
  • kaart-17-paling-2.jpg
  • kaart-17-pluma-1.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg
  • kaart-17-zwezerik-6.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT